Zrenjanin- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u ponedeljak, 8. oktobra, bez struje će ostati klizalište “Partizan“, “Kino bašta“, Plućna bolnica, Ljubljanska banka, cela ulica I. L. Ribara, Petefijeva, kao i delovi sledećih ulica: M. Tirše i – neparna strana, Obilićeva i Saveznička-parna strana u periodu od9 do 17 časova, ulice prikazane na skici broj 1 datoj u prilogu od 8.30 do 12.30 časova, ulice prikazane na skici broj 2 od 8.30 do 11.30 časova, dok će ulice prikazane na skici broj 3 ostati bet struje u periodu od 10.30 do 12.30 časova.

Skica broj 1

Skica broj 2

Skica broj 3

Krajišnik- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u ponedeljak, 8. oktobra, bez struje će ostati delovi sledećih ulica: Rajka Bosnića, od Petra Drapšina do Žarka Zrenjanina; Nikole Tesle, M. Stojanovića i  M. Bursaća, do Žarka Zrenjanina; S. Rodića, do Rajka Bosnića, kao i cele ulice: Višnjićevska, Banatska i Krajiška u periodu od 8 do 14 časova.

Mihajlovo- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u ponedeljak, 8. oktobra, bez struje će ostati deo Begejskog reda u periodu od 9 do 13 časova.

Melenci- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u ponedeljak, 8. oktobra, bez struje će ostati desna strana naseljenog mesta od ulice Srpskih Vladara prema ulici 3. Oktobar, uključujući i Vodovod u periodu od 9 do 12 časova.