Zrenjanin- Izvođač radova na izgradnji kružnog toka u Beogradskoj ulici za sredu najavio radove zbog kojih će na dva sata biti prekinuto vodosnabdevanje u naselju Zeleno polje.

Prema najavi izvođača radova na izgradnji kružnog toka u Beogradskoj ulici, za sredu u prepodnevnim časovima planirani su radovi na spajanju vodovodnih cevi u okviru kružnog toka na magistralni vod javne vodovodne mreže.

Dok traju pomenuti radovi, najavljeni u vremenu od 8 do 10 časova, doći će do prekida vodosnabdevanja u naselju Zeleno polje.

-Nakon što izvođač radova na izgradnji kružnog toka završi radove na spajanju vodovodnih cevi na magistralni vod vodovodne mreže i o tome obavesti naše preduzeće, voda će biti puštena u sistem i ubrzo će uslediti normalizacija vodosnabdevanja u pomenutom gradskom naselju. Napominjem da JKP „Vodovod i kanalizacija“ ne vrši pomenute radove, i da samim tim nema uticaja na vreme početka radova, na dužinu trajanja istih, a samim tim ni na vreme trajanja prekida vodosnabdevanja na Zelenom polju- rekao je Siniša Gajin dipl. inž. rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija
JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.