Zrenjanin –Pred oko 250 gledalaca na stadionu kraj „Skrobare“ fudbaleri Radničkog upisali su četvrtu pobedu u prvenstvu i posle deset kola ne znaju za poraz, a do trijumfa protiv ekipe Mladosti, došli su autogolom štopera Damjana Todorovića.

U osmom minutu, golman Slobodan Đurić sprečio je goste da povedu. Jedna visoko odbijena lopta, nenadano se obrela u srcu kaznenog prostora, iskusni golgeter Darko Marić  glavom je šutirao u gornji ugao, a golman Radničkog  se izvio i vrhovima prstiju odbio loptu koja je završila na stativi. U 45 minutu, Miloš Zakić je izveo slobodna udarac iskosa, lopta je išla u bliži ugao, golman gostiju  Nenad Rajić uspeo je ispred linije da je odbije, do Nikole Bjelice, čiji je udarac završio preko prečke.

 

Sa dve izmene u poluvremenu, domaći tim je postao poletniji, brži i tečniji u pasu  i u 50 minutu Nikola Krstinić  proigrao je Grbića koji je uputio oštar centaršut na koji je nespretno intervenisao Todorović i lopta je završila iza Rajićevih leđa. Milivojev je ubrzo mogao da udvostruči prednost, a gosti su, dva puta pripreitli preko Marića, bez uspeha. U finišu Milivojev je izblokiran u izgeldnoj poziciji i rezultat ostaje nepromenjen.

FK Radnički: Đurić Slobodan, Milin Aleksandar, Bjelica Nikola, Grbić Nikola, Jovanov Bogdan, Runjevac Jovan, Milivojev Miljan,Kovačević Marko, Matić Žarko, Jeftić Vladimir i Zakić MIloš. Zamenici igrača: Baćan Dušan, Kiš Robert, Krstinić NIkola, Lisičić Vuković Stefan, Radosavljević Predrag i Vukelja Ljubiša.

MLADOST: Rajić , Tomić, Stoisavljević, Vujović, Todorović, Ivanović, Grahovac (S. Kovačević), Gojković, Marić, Kočiš, Vasić (J. Dokić).