Butik PLUS Vam pruža kompletan asortiman garderobe, obuće, kožne galanterije, kao i aksesoare u skladu sa vodećim svetskim trendovima. Butik se nalazi u samom centru Zrenjanina, na tri lokacije u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića broj 31, 43 i 43/a.

ELEGANTNA ŠIK PLUS KOLEKCIJA

Elegantna PLUS kolekcija  je savršena kako za posao tako i za izlaske, ona je  sofisticirana i trendi u isto vreme. U butiku PLUS možete pronaći klasičan stil koji odiše elegancijom, ženstvenošću i glamurom.

 

 

CASUAL PLUS KOLEKCIJA

Casual PLUS kolekcija nudi odevne kombinacije  za sve koji vole prepoznatljiv stil koji će Vas izdvojiti od drugih. Kolekcija  je lako prilagodljiva i za posao, izlaske…Jednostavno, to su  komadi garderobe koje svako mora da ima u ormanu ako želi biti u trendu!

 

 

URBAN PLUS KOLEKCIJA

Urban PLUS kolekcija nudi odevne kombinacije za ženu koja voli da bude jedinstvena. Haljine, farmerice, trenerke i još mnogo toga za Vas.

 

 

 

PONUDA KAPUTA, BUNDICA I ZIMSKIH JAKNI U BUTIKU PLUS

Elegantni, klasični, ženstveni ili urbani kaputi, kao i bundice  su neizbežni ove zime.

 

 

 

 

POSLOVNA PLUS KOLEKCIJA

 

Poslovna PLUS kolekcija nudi elegantne, udobne  odevne kombinacije primerene  svakoj poslovnoj situaciji. Pored klasičnog elegantnog crnog odela u kombinaciji sa belom košuljom, možete se poigrati sa modnim stilovima i izgledati luksuzno, a ujedno vrlo profesionalno.

 

 

 

Butik PLUS  je pravo mesto za one koji imaju dobar i istančan ukus, u njemu ćete naći odeću za svaki dan, poslovnu ili svečanu priliku, kao i za  večernji izlazak.

Budite lepi, budite jedinstveni, budite u trendu!

U butiku PLUS možete naći širok asortiman garderobe za žene veličine iznad broja 42. 

 

U butiku PLUS očekuje Vas ljubazno i kreativno  osoblje koje će Vam pomoći da izaberete idealnu kombinaciju za Vas!

 

Butik PLUS za muškarce nudi kompletan asortiman garderobe, obuće, kožne galanterije i aksesoara.

 

USLOVI PLAĆANJA:

  • Čekovima građana
  • Putem administrativne zabrane

RADNO VREME:

  • Svakog radnog dana od 8 do 21h
  • Subotom od 9 do 19h