Promocija grada Zrenjanina predstavnicima Županije Timiš

Zrenjanin- U Multimedijalnoj sali Gradske kuće danas je održana konferencija za novinare povodom posete predstavnika Županije Timiš, turističkih i ugostiteljskih radnika iz Temišvara, radi ostvarivanja saradnje koja ima za cilj razvoj turizma u regionu.

U organizaciji Unije poslodavaca Zrenjanin i Turističke organizacije grada Zrenjanina predstavnici Županije Timiš u naš grad doći će  27. novembara, kada će u Baroknoj sali Gradske kuće sa početkom u 16 časova biti održana  promocija grada Zrenjanina.

O značaju posete predstavnika Županije Timiš na konferenciji su govorili izvršni direktor Unije poslodavaca Zrenjanin Izabela Kiš, direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina Zoran Ljubotina, vlasnik Turističke agencije Caravan Vladeta Dašić, kao i Natalija Palinkaš predstavnik zrenjaninskih ugostitelja.

 

-Potrebno je iskoristiti potencijal ove saradnje i privući veliki broj turista iz Rumunije, te je potrebno da u tom pravcu razvijamo turizam, promovišemo grad Zrenjanin, kao i sve ono što naš grad ima da ponudi- rekao je direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina Zoran Ljubotina i istakao da su i predstavnici našeg grada pre desetak dana bili gosti Županije Timiš gde su ostvarili uspešnu saradnju i da je cilj posete Temišvaru  bio da stupe u kontakt sa turističkim radnicima kako bi uspešili turizam u Zrenjaninu.

 

 

-Veoma je važno da turistička ponuda na nivou svake destinacije bude objedinjena sa svim segmentima. Ovaj put smo zajedničkim snagama uspeli da glavne segmente turističke ponude našeg grada objedinimo i da zajedno napravimo jednu priču koja bi trebalo da doprinese velikom broju turista iz Rumunije- rekao je Vladeta Dašić vlasnik Turističke agencije Caravan.

Izabela Kiš izvršni direktor Unije poslodavaca Zrenjanin podsetila je da je posetna predstavnika Županije Timiš rezultat uspostavljanje kontakta na Privrednom sajmu ZrBizNet.

 

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap