Tradicionalna akcija „Korpa solidarnosti“ biće održana u subotu

 

Zrenjanin- Kompanija Gomex i predstavnici Rotaract kluba iz Zrenjanina i ove godine organizuju humanitarnu akciju pod nazivom “Korpa solidarnosti”. U pitanju je akcija koja se tradicionalno organizuje dva puta godišnje, pred uskršnje i božićne praznike, a koja ima za cilj da se zajedno sa potrošačima prikupi što veći broj osnovnih životnih namirnica namenjenih socijalno ugroženim porodicama sa velikim brojem dece.

 

Zimska “Korpa Solidarnosti” biće održana u subotu, 21. decembra, od 9 do 14 časova, u objektu Gomex Total (u naselju Ruža Šulman). Kao i do sada, velika korpa će biti postavljena na ulazu u supermarket, a kupci koji se tu nađu biće u prilici da kupe poneki proizvod više i to kao donaciju odlože u korpu. Prikupljene namirnice će biti podeljene onima kojima je to najpotrebnije, prvenstveno porodicama koje školuju veliki broj dece.

 

„Korpa solidarnosti“ se u subotu organizuje u Zrenjaninu i još šest gradova u Srbiji – Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici, Pančevu, Rumi, Subotici i Kragujevcu. Artikle će takođe donirati i predstavnici Gomex-a i Rotaract kluba, a poziv je otvoren za sve ljude dobre volje.

 

 

 

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap