Zrenjanin-  Na Trgu slobode danas je  održana  još jedna tradicionalna manifestacija “Grad otvorenog srca” na kojoj su nastupao Dečiji hor Kulturnog centra Zrenjanina, hor “SuperNova”, Plesna grupa ”Free Dance”, Kolorino stvaralaštvo, Cekom, Haos animatori i klovnovi, a Deda Mrazevi su, zahvaljujući kompaniji “Gomeks”, podelili mališanima pet stotina novogodišnjih paketića.
 
Manifestaciju su organizovali Grad Zrenjanin, Turistička organizacija grada i Kulturni centar Zrenjanina, a u ime Grada obratio se pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić. Zahvaljujući svim učesnicima u programu i publici na učešću u manifestaciji, svima je poslao pozdrav iz srca i poželeo srećnu Novu godinu u ime Grada Zrenjanina, gradonačelnika i u svoje lično ime.
– Mi smo tu za sve vaše želje, dece i roditelja, da ih čujemo i da se svim silama potrudimo da ih ispunimo. Deci želim sve najbolje, da slušaju svoje roditelje i da svi provedemo predstojeće praznike u krugu porodice, sreći i ljubavi – poručio je Radišić.
 
Deca su se dobro zabavljala danas u društvu Deda Mrazeva, klovnova i animatora, fotografisala se s njima, jurila velike balone od sapunice, aplauzima pozdravljala učesnike u programu i zadovoljna odlaze sa Trga slobode, uz slatkiše i novogodišnje paketiće.
 
Nedeljko Golušin, marketing menadžer u “Gomeksu”, istakao je da se ta kompanija i ove godine, kao i prethodnih, druži s našim najmlađim sugrađanima i uvek se rado odaziva pozivima lokalne samouprave da učestvuje u gradskim manifestacijama, posebno onim gde su u “glavnoj ulozi” deca.
– U saradnji s našim dobavljačima, uspeli smo da obezbedimo više od 500 paketića za decu na glavnom trgu u Zrenjaninu i ja sam siguran da će to biti lep “šlagvort” za decu da uđu u Novu godinu. Ono što mislim da je najvažnije, to je da smo stepen društvene odgovornosti, po kom smo vrlo prepoznatljivi, podigli za lestvicu više nego što je to bilo prethodne godine, što znači da ćemo se i u 2019. godini potruditi da taj stepen bude još viši nego u proteklih 365 dana- rekao je Golušin i dodao da ta kompanija godinu završava po zacrtanim planovima, a da novu godinu počinju sa već određenim planovima.