Sport- Ljubitelji malog fudbala sinoć su u hali Medison uživali u finalnim utakmicama “Zimskog turnira 2018” koje su odigrane u kategorijama pionira, juniora i seniora. Glavna nagrada od 200.000 dinara i prvo mesto pripalo je ekipi Picerija Roma, koja je u veoma uzbudljivom finalu  trijumfovala protiv ekipe Wafle 023 rezultatom  5:2 i osvojila osmi po redu Zimski turnir. Pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura uručio je pehare najuspešnijim ekipama i pojedincima.

DRUGOPLASIRANA I TREĆEPLASIRANA EKIPA:

 

Drugo mesto i 100.000 dinara u kategoriji seniora osvojila je ekipa „Wafle 023“, dok je treće mesto i 50.000 dinara pripalo ekipi „Ekometal Komerc Apartmani Lavko“, koja je bila bolja od  ekipe „I Taxi“ rezultatom 3:0.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Dušan Radenković iz pobedničke ekipe „Picerija Roma2. Za najboljeg golmana  turnira proglašen je Budimir Vidaković iz ekipe I Taxi, a najbolji strelac turnira je Miljan Milivojev iz ekipe „Wafle 023“.

NABOLJI IGRAČ, STRELAC I GOLMAN TURNIRA:

 

Prvo mesto u kategoriji juniora pripalo je ekipi „Radnički Zrenjanin“, koja je u finalu rezultatom 2:0 pobedila ekipu „Klek“.

 

U kategoriji pionira prvo mesto pripalo je ekipi „Bajonez 070“, koja je u finalu rezultatom 2:0 savladala ekipu „ZR Fair Play“.

 

Zapisnički sto: Velibor Mladenović i Direktor turnira Predrag Tatić sa pomoćnicama.