Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju po 2  karte za svaku projekciju najnovijeg filmskog ostvarenja dokumentarnog filma „Vitni” koja će se prikazivati u Kulturnom centru Zrenjanina u četvrtak, 7, petak – 8. i subotu, 9. marta.

 

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public) i u komentaru napisete koji biste dan želeli da gledate film. 

 

Film je posvećen muzičkoj divi i jednom od najpoznatijih svetskih pop vokala Vitni Hjuston, a prikazuje se u domaćim bioskopima odmah nakon beogradske premijere na ovogodišnjem FEST-u.

Uloge: Vitni Hjuston, Elen Vajt, Meri Džouns, Kenet „Bejbifejs”, Edmonds, Majkl Hjuston, Gari Hjuston, Sisi Hjuston, Pet Hjuston, Bobi Braun i Kevin Kostner. Režiju potpisuje Kevin Makdonald. Film se emituje u terminima od 20 časova a cena ulaznice je 250 dinara.

 

Vitni Hjuston je muzička umetnica koja ima najviše rekorda u svetu muzičke industrije, prodala je više od dve stotine miliona ploča, osvojila sedam Gremija, a njene pesme su se sedam puta nalazile na broju jedan američke muzičke liste. Glumila je i u nekoliko uspešnih filmova pre nego što je takva reklama počela da joj zadaje ozbiljne lične probleme. „Vitni” je intimni dokumentarni film, ali i lični portret pevačice i njoj bližih osoba, koji zalazi dublje u njen život ispunjen svakodnevnim skandaloznim medijskim izveštajima….

Oskarom nagrađeni reditelj, Kevin Makdonald, uz pomoć još neviđenih snimaka iza kulisa, raritetnih intervjua i ličnih video-zapisa, približava nam priču o jednoj od najuticajnijih legendi muzičkog sveta.