Sečanj- Predsednik Republike Srbije Aleskandar Vučić danas je u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ posetio Sečanj i obećao građanima da će u roku od sedam dana dobiti milion i po evra  za izgradnju sportske hale. 

Predsednik Aleksandar Vučić se zahvalio građanima što su ga dočekali u velikom broju i istakao da je posebno srećan kad vidi mnogo dece i da su  oni  ti koji mogu računati na bolju budućnost.

„U roku od sedam dana na opštinskom računu će biti uplaćen novac potreban za halu, a ja ću ponovo doći u Sečanj da zajedno otvorimo tu halu“, rekao je Vučić i podsetio da je u Sečnju izgrađena kanalizacija, ali da  nema  prečistač za kanalizaciju i obećao 60 miliona dinara za prečistač.

 

Sečanj su sa predsednikom posetili i ministar privrede Goran Knežević, načelnica Srednjobnatskog upravnog okruga Snežana Vučurević, kao i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima.

„Banat nam je najviše propao, a sad se ponovo podiže i uveren sam da će naša deca imati budućnost. U Zrenjaninu smo danas položili kamen temeljac za kinesku kompaniju “Shandong Linglong Tire Co, Ltd” koja će proizvoditi pneumatike što znači nova radna mesta za ovaj kraj“, rekao je predsednik i poručio penzionerima da će im penzije biti u porastu svake godine, kao i plate u javnom sektoru.