Zrenajnin- Tradicionalna „Korpa solidarnosti“ organizovana je  danas u objektu „Total“ u Zrenjaninu. Ovu humanu akciju i ovog puta kompanija Gomex organizovala je u saradnji sa Rotaract klubom iz Zrenjanina.
Proizvodi koji su prikupljeni tokom akcije namenjeni su socijalno ugroženim porodicama sa teritorije Grada Zrenjanina koje školuju najveći broj dece. Potrošači kompanije Gomex  prikupili su veliki broj artikala, dosada najviše od početka sprovođenja “Korpe solidarnosti”. Raduje podatak da se sve više kupaca uključuje u ovu aktivnost što je dobar znak da su dobra namera i želja za pomoć drugim ljudima, koji su u teškoj socijalnoj situaciji, izuzetna.
Kompanija „Gomex“ je kao i tokom svih prethodnih akcija „Korpa solidarnosti“ bila najveći donator.
„Humanitarna akcija „Korpa solidarnosti“ organizuje se dva puta godišnje u saradnji sa zrenjaninskim Rotaract klubom, tokom proleća i pred novogodišnje praznike u objektu „Total“ u Zrenjaninu. Jedna je od najdužih humanitarnih akcija koju sprovodi kompanija Gomex u svojim maloprodajnim objektima i traje već osam godina. Dosadašnji rezultati su pokazali da su Zrenjaninci, kao i građani drugih gradova u Vojvodini u kojima smo organizovali ovu akciju, ljudi velikog srca i sa odličnom dozom empatije i želje da se pomogne onima kojima je ta pomoć neophodna. U toku ovih osam godina pomogli smo više od 150 porodica sa teritorije Grada Zrenjanina i AP Vojvodine koje školuju najveći broj dece“, rekao je Nedeljko Golušin marketing menadžer kompanije Gomex.
Ovogodišnja donacija sastoji se najviše u osnovnim životnim namirnicama poput brašna, šećera, ulja, soli, ali i sredstva za ličnu higijenu.
„Rotaract klub u saradnji sa kompanijom Gomex dva puta godišnje organizuje humanitarnu akciju pod nazivom „Korpa solidarnosti“. Pomoć je namenjena socijalno ugroženim porodicama koje školuju veliki broj dece. Naši članovi i kompanija Gomex uz pomoć sugrađana, prikupljaju namirnice i stvari za higijenu, kako bi socijalno ugrožene porodice praznike provele bar malo ugodnije. Akcija se  sprvodi u saradnji sa Centrom za socijalni rad koji nas upućuje na one porodice kojima je pomoć najpotrebnija“, rekao je Nikola Ostojić gost Rotaract kluba.