Zrenjanin- Tokom vikenda, od 5. do 7. aprila, kompanija GOMEX započela je obeležavanje 24. godine kontinuiranog rada i rasta. Tim povodom, u svim maloprodajnim objektima kompanije Gomex trajala je specijalna, rođendanska Vikend akcija uz brojne promocije i podele poklona za potrošače. 
Veliki broj različitih dobavljača prihvatilo je poziv GOMEX-a da kroz promo aktivnosti aktivno doprinese obeležavanju značajnog datuma naše kompanije.
„Pune 24 godine kompanije Gomex ima konstantan rast prometa, broja objekata, a ono što je najvažnije  i broj  potrošača. Posebno smo posebno što smo, od jedne kompanije koja je na  početku imala samo troje zaposlenih i jednu kancelariju koja je bila pod kirijom,  došli do kompanije koja danas zapošljava  skoro 2000 ljudi, ima 166 maloprodajnih objekata, dva distributivna centra i jedan rashladni distributivni centar. U planu nam je da u naredim mesecima da se taj broj maloprodajnih objekata poveća, da našu prodajnu mrežu proširimo na centralni deo Srbije i izgradimo još jedan distributivni centar u tom delu zemlje. Koristim priliku da se zahvalim potrošačima zbog kojih postojimo pune 24 godine i da  im  poručim da nama njihove sugestije, ideje, a najviše kritike mnogo znače, jer je to način da poboljšamo pre svega, naše poslovanje, a zatim da i njima povećamo zadovoljstvo kupovine u našim maloprodajnim objektima. Sa zadovoljstvom  mogu da konstatujem da ćemo se u godinama koje su pred nama,  potruditi  da ostvarimo ono što smo zacrtali pre 24 godine, a to je da postanemo nacionalni trgovinski lanac“, rekao je Nedeljko Golušin marketing menadžer kompanije  Gomex.