Zrenjanin- Pedijatrijsku službu Opšte bolnice Zrenjanin su 10. aprila 2019. godine posetili direktor Kulturnog centra Zrenjanin Goran Marinković, direktor Preškolske ustanove Vladimir Petrović, koreograf plesnog studia „Stage“ Aleksandra Tot sa decom Ljiljanom Graor, Milom Milićević i Markom Bašićem. Uručena je donacija: pult za povijanje bebe sa policom, 2 paravana i profesionalni inhalator.

Sredstva za donaciju prikupljena su od humanitarne dečje baletske predstave urađene po motivima diznijeve filmske priče “Lepotica i zver” i u produkciji studija “Stage” a koja je odigrana početkom februara 2019. godine u Kulturnom centru Zrenjanina. Baletski studio “Stage” već sedam godina unazad organizuje humanitarne akcije u saradnji sa svojim partnerima, unapređujući i negujući filantropiju.

Rukovodilac Pedijatrijske službe, dr Tatjana Stanković se zahvalila na donacijama koje svake godine stignu u pravo vreme. Istakla je da su oni naši najstariji prijatlji jer ove humanitarne akcije traju već sedam godina.
Ove akcije su značajne i zbog učešća dece koja se uče humanosti i da pruže pomoć onima kojima je potrebna. Dr Stanković se nada da će se ovakva saradnja nastaviti jer ovakvim donacijama se obezbeđuju bolji uslovi za lečenje pacijenata, a za zaposlene bolji uslovi rada.