Sport- Futsal reprezentacija Srbije pred oko 500 gledalaca u Kristalnoj dvorani ostvarila je pobedu nad selekcijom Slovenije u prvom meču turnira četiri nacije  rezultatom 5:3. Zrenjaninska publika uživala je u odličnoj igri naših reprezentativki kao i potezima koji su svaki put zasluženo nagrađeni ogromnim aplauzom.

Naše reprezentativke na oduševljenje prisutne publike maestralno  su odigrale prvo poluvreme kada su ostvarile veliku prednost  od 3:0 golovima Milošević u 7, Vuković u 15. i Trišić u 16.minutu. U nastavku meča golove za srpski futsal tim postigle su Krunić u 26.minutu Stojanović u 35, dok su za selekciju iz Slovenije golove postigle Vrabel u 32. i Kos u 34. i 36.minutu.

 

SRBIJA (žene): Mila Dujović (golman), Andrijana Trišić, Jovana Stojanović, Milena Čanović, Marija Vuković, Bojana Jevtić (golman), Tijana Milošević, Ivana Malijar, Marija Armuš /kap./, Zlata Milanović, Barbara Izgarević, Marija Krunić, Emilija Simić i Tamara Dimitrijević. Selektor: Dejan Majes.

SLOVENIJA (žene): Valentina Tuš (golman), Laura Škvorc, Tanja Vrabel /kap./, Sergeja Kos, Lara D’amato, Barbara Lah (golman), Katja Trubačev, Rebeka Bačar, Anja Ložar, Mateja Vojsk, Vanja Tanšek, Rebeka Šnofl i Tina Jesenovec. Selektor: Dejan Kramberger.