Generacija 2008. godište na Zlatiboru

Sport- Dečaci i devojčice 2008 godište, škole fudbala FK RADNIČKI SUTJESKA osvajači su zlatne medalje i prvog mesta na takmičenju Liga budućih šampiona 2018/2019 grada Zrenjanina. Oni su  takmičenje nastavili na nivou Srbije na Finalnom turniru koji se ovog vikenda  održao na Zlatiboru.

Trener mlađih kategorija Dragan Žeželj rekao je za naš portal da je atmosfera u timu bila odlična, deca su se super provela na Zlatiboru. Učešće na ovom završnom turniru uzelo je 76 ekipa i oko 2000 malih fudbalera i veoma smo ponosni što smo uspeli da dođemo do same završnice. Prelepo je igrati  na terenima Palisad Deki5 KAMPA, nažalost nismo uspeli da dođemo do osam najboljih, ali  ovo je veliko iskustvo za naše igrače i nadam se da će jednim ozbiljnim radom ova deca mnogo napredovati-istakao je Dragan Žeželj.  

Da se u ovom klubu odlično radi sa mlađim kategorijama dokaz je i to da su  kadeti FK „Radnički“ Sutjeska imali uspešnu sezonu i osvojili  prvo mesto u PODRUČNOJ LIGI KADETA-GRUPA „JUG“ ZA TAKMIČARSKU 2018/2019 GODINU.  

Kadeti FK Radnički Sutjeska: Lazar Suču, Sebastijan Miloš, Rajku Nemanja, Miloš Vujović, Obrad Babić, Filip Nikolić, Filip Novaković, Dušan Tot, Miloš Marko, Atila Čontoš, Nikola Ungur, SStefan Mamlić, Jovan Grmuša, Nikola Grmuša, Denis Ognjan, Bojan Damjanović, Luka Lale. Trener ekipe: Dragan Žeželj