Drugi maloprodajni objekat GOMEX-a u Padini

Drugi maloprodajni objekat GOMEX-a u Padini, u opštini Kovačica u Južnobanatskom okrugu, predat je u petak, 07. juna tačno u 09h na korišćenje potrošačima. Supereta „Padina Velika“ ujedno je i  170. objekat u maloprodajnom sistemu GOMEX-a.

 

„Nova radnja prostire se na 250 m2, a nakon završene obuke u našem Trening centru, ovde je zaposleno 11 novih kolega i koleginica. MPO „Padina Velika“ raspolaže sa tri kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom… i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za format superete. Značajno je istaći da je u ovoj prodavnici postavljen mlin za kafu koji potrošačima, ljubiteljima kafe omogućava da kombinacijom tri kvalitetne vrste zrna pripreme i samelju svoju omiljenu mešavinu“, rekao je Nedeljko Golušin PR kompanije Gomex.

Potrošačima je asortiman od blizu 4000 artikala na raspolaganju za kupovinu radnim danima i subotom od 07 do 20:45h kao i nedeljom od 7 do 13h.

„Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku „Graničar“. Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije „Graničar“, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju i u vakuum pakovanju su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO „Padina Velika“ deliti slično iskustvo“, istakao je Nedeljko Golušin.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap