Sport- U sportskom centru Bečej održan je jubilarni 10. po redu turnir „Volleyball open – Bečej 2019“ na kom su odbojkašice Volleystarsa ostvarile odličan rezultat osvojivši prvo mesto u generaciji 2009 i drugo mesto u generaciji devojčica rođenih  2010. godine.

Odbojkašica Volleystars-a Paripović Nađa proglašena je za najbolju igračicu u generaciji 2009, najbolji bloker je Helena Altmajer i Ivan Putić proglašen je za najboljeg trenera.

U generaciji 2010 Milica Bešlin je proglašena za najboljeg primača, a Sofija Šesto za najboljeg blokera turnira.

„Zadovoljan sam učinkom svojih igračica u svim generacijama, pošto smo nastupali i sa generacijom 2008 i 2007, ali one nisu imale dovoljno sreće i za malo im je promakla sama završnica turnira. Trud se isplatio i svaka čast devojčicama na prikazanoj igri i borbenošću – istakao je Ivan Putić trener u OK „Volleystars“.

Na ovom turniru učešće je uzelo 16 ekipa među kojima su: Vizura, OK Proleter, ŽOK Futog, ŽOK Novi Sad, OK Jedinstvo, ŽOK Vrbas, OK Warriors, ŽOK Sutjeska, OK KI 0230, OK Štrand V., OK Lavice, OK ŽabaljV, OK Star, OK Grbić  i ŽOK Hajduk.

Odbojkaški klub Volleystars poziva sve devojčice da se upišu u školu odbojke, treninzi se održavaju u osnovnoj školi „Jovan Cvijić“ utorkom i četvrtkom od 18 časova i subotom od 10 časova. Za sve informacije pozovite 061/2412241.