Sečanj- Sa ciljem da očuva kulturu i tradiciju, ali i da predstavi potencijale  opštine Sečanj juče  je počela manifestacija „Tamiški dani“ koja je okupila veliki broj posetilaca.

Iz godine u godinu opština Sečanj čini velike napore na promovisanju kako same opštine tako i manifestacije „Tamiški Dani“. Tradicija se nastavlja i bogatim kulturno- umetničkim programom u centru Sečnja, počela je još jedna u nizu značajnih manifestacija za ovu sredinu.

Predsednik opštine Sečanj Predrag Rađenović priredio je svečani koktel  u hotelu „Crveni cvet“  na kojem su prisustvovali Snežana Vučurević načelnica Srednjobanatskog upravnog okruga, Saša Santovac zamenik gradonačelnika Zrenjanina, Mitar Vučurević predsednik opštine Žitište, kao i predstavnici političkog, privrednog, verskog i kulturnog života.

Predsednik je pozdravio  sve goste  i istako veliko zadovoljstvo  što je prvog dana manifestacije, opštinu Sečanj, posetio značajan broj posetilaca.

 

„Srce mi je puno kad vidim u kolikom broju su nam došli gosti, kako bi uveličali naše „Tamiške dane“. Počeli smo pre nekoliko godina i opština Sečanj se od srce zahvaljuje svima na podršci i poseti“, rekao je Predrag Rađenović.

U večernjim satima posetioci su mogli da uživaju u koncertu Lexington benda.

POGLEDAJTE VIDEO SA KONCERTA LEXINGTON BENDA U SEČNJU:

Drugog dana manifestacije u centru Sečnja očekuje Vas:

  • 10h Etno sajam „Najlepše iz Banata“
  • 10 h Takmičenje u kuvanju riblje čorbe
  • 17h Memorijalni rukometni turnir „Karasi i legende rukometa“
  • 21h Koncerti Jovana Perišića i Saše Kapora