Dve nove karike u trgovačkom lancu kompanije Gomex

Još dve nove karike u trgovačkom lancu GOMEX-a od petka, 21. juna su maloprodajni objekti „Čačak Centar“ u Čačku i „Banatsko Novo Selo“ u istoimenom naseljenom mestu.

Mini market „Čačak Centar“ prostire se na 181 m2 prodajnog prostora, a nakon završene obuke u našem Trening centru, ovde je zaposleno dvanaest novih kolega i koleginica. MPO „Čačak Centar“ raspolaže sa dve kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom… i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za superete. Potrošačima je asortiman od blizu 3000 artikala na raspolaganju za kupovinu svakog dana od 7 do 20:45h.

 

Supereta „Banatsko Novo Selo“ na teritoriji grada Pančeva prostire se na 300 m2 prodajnog prostora, a nakon završene obuke u našem Trening centru, ovde je zaposleno dvanaest novih kolega i koleginica. Objekat raspolaže sa dve kase, a radno vreme je radnim danima i subotom od 07 do 20:45h kao i nedeljom od 7 do 13h.

„Značajno je istaći da je u obe prodavnice postavljen mlin za kafu koji potrošačima, ljubiteljima kafe omogućava da kombinacijom tri kvalitetne vrste zrna pripreme i samelju svoju omiljenu mešavinu. Posebno smo ponosni što ćemo i u ovim prodavnicama biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku „Graničar“. Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije „Graničar“, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju i u vakuum pakovanju su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO „Čačak Centar“ i „Banatsko Novo Selo“ deliti slično iskustvo“, rekao je Nedeljko Golušin marketing menadžer kompanije Gomex.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap