Zrenjanin- U ulici Cara Dušana jutros oko 03.30 časova nepoznati muškarac zapalio je  tri automobila udruženja Laki taxi. Taksi vozila bila su parkirana ispred  kancelarije, ali i stana u kojem živi porodica Karaica koja je vlasnik udruženja.

 

Paljenje automobila prijavljeno je policiji koja je izašla na lice mesta i obavila uviđaj.

POGLEDAJTE VIDEO PALJENJA VOZILA LAKI TAXI:

Muškarac je na glavi imao kačket,  kapuljaču i rukavice,  automobile je polio benzinom, vratio se po još benzina i zatim zapalio vozila.

 

„Došla je devojka na vrata stana, koji koristimo i kao kancelariju, proveravala da li je neko budan, što se može videti na snimku, telefonom javlja i tada dolazi momak koji nosi benzin i sipa po automobilima i pali vatru. Reagovao sam brzo za manje od minute,  istrčao sam napolje, video tri automobila u plamenu i brzo počeo da gasim čime sam stigao, aparatom, vodom, krpama. Ruke su mi izgorele, ali sam bar uspeo da nekako spasim dva automobila, dok je treći izgoreo“, rekao je vlasnik udruženja Stanislav Karaica za portal zrklik.rs.

On je istakao da je ovo drugi put da se pale automobili ovog udruženja i apelovao na nadležne institucije da što pre reše ovaj slučaj.