Zrenjaninskom Domu zdravlja 12,5 milona iz NIS-ovog programa “Zajednici – zajedno“

 

 

Zrenjanin- Kompanija NIS će u okviru društveno-odgovornog programa “Zajednici zajedno 2019“ podržati 20 zdravstvenih ustanova širom Srbije i uložiti gotovo milion evra (116,5 miliona dinara) za predložene projekte u 13 partnerskih opština i gradova. Na ovaj način NIS će pomoći rekonstrukciju i adaptaciju dečjih dispanzera, nabavku savremene medicinske opreme i aparata, kao i sanitetskih vozila za niz zdravstvenih ustanova u partnerskim opštinama i gradovima.
Gradu Zrenjaninu opredeljeno je 12,5 miliona dinara, koje će Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ iskoristiti za nabavku savremene stomatološke stolice i dodatne opreme, transportnog sanitetskog vozila i ambulantnog sanitetskog vozila, kao i za nabavku dva vozila za potrebe patronažne službe i laboratorijskog frižidera za skladištenje vakcina.
NIS već 11 godina realizuje program društvene odgovornosti „Zajednici zajedno“ kroz koji unapređuje život stanovnika 13 gradova i opština u kojima kompanija posluje. U saradnji sa lokalnim zajednicama, kompanija je realizovala više od 900 projekata vrednih preko milijardu dinara. Ta sredstva uložena su u rekonstrukciju vrtića, parkova, igrališta i škola, opremanje školskih laboratorija i učionica, kao i realizaciju projekata iz oblasti obrazovanja i nauke, kulture, ekologije, sporta, javnog zdravlja i socijalne zaštite.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap