Prvi objekat GOMEX-a u Vladimirovcu otvoren je u petak, 10. februara tačno u 09 časova. Mini market „Vladimirovac“ prostire se na 136 m2, a nakon završene obuke u Trening centru, ovde je zaposleno sedam novih kolega i koleginica. MPO „Vladimirovac“ raspolaže sa dve kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za mini markete.

 

Potrošačima je asortiman od blizu 3000 artikala na raspolaganju za kupovinu radnim danima i subotom od 07 do 20:30h kao i nedeljom od 7 do 13h.

 

  

U Gomex-u su posebno ponosni što će i u ovoj prodavnici biti u prilici da potrošačima ponude brojne artikle robnih marki ove kompanije: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku „Graničar“.

  

 

Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije „Graničar“, naročito kada su u pitanju kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju su izuzetno pozitivne, što je dobar signal da će i kupci u MPO „Vladimirovac“ deliti slično iskustvo.