EXIT Photo Team

Ovogodišnji Exit pod sloganom “Tribe” biće otvoren u u četvrtak, 4. jula, spektakularnom ceremonijom na Petrovaradinskoj tvrđavi. Prvi put u istoriji festivala, Exit će ove godine imati svoju himnu koja će biti zaštitni znak četvorodnevnog okupljanja ljubitelja muzike u Novom Sadu.

Autori pesme “Tribe Exit” su Marko Stojanović Louis i Petar Zorkić – PetarZ koji je povodom objavljivanja ove pesme izjavio: “Apsolutno sam uzbuđen zbog sutrašnjeg otvaranja Exita. Našu pesmu izvešćemo na Main Stageu, pred velikim brojem posetilaca. To će zaista biti jedinstveno okupljanje plemena!”

POGLEDAJTE KOMPLETAN PROGRAM FESTIVALA EXIT OVDE

Mapu festivala pogledaj u nastavku:

Iz organizacije festivala  su istakli da se kapije Exita otvaraju svakog dana u 19 časova, a zatvaraju se u 3 sata posle ponoći i nakon tog vremena nije moguće da se uđe na tvrđavu.

Zbog očekivanih ogromnih gužvi na festivalu organizatori  apelujemu na posetioce da na festival dođu ranije kako bi izbegli gužve na kapijama. Ulaz na festival je dozvoljen samo na jasno obeleženim i obezbeđenim ulazima, samo uz ulaznicu, festivalsku narukvicu, ili akreditaciju.

EXIT Photo team

Prema Zakonu Republike Srbije svako je dužan da sa sobom uvek ima neki od ličnih dokumenata, pa tako i na festivalu.

Pored festivalskog obezbeđenja ulaze kontroliše i policija, kako bi se izbeglo unošenje zabranjenih predmeta i supstanci na festival.

FOTO: EXIT Photo team