Zrenjanin- JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, radi na tome  da nivo komunalne higijene bude što bolji u gradu. Početkom ove nedelje, radnici JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, uređivali su zelene površine u naselju Mala Amerika, Pančevačkoj, Beogradskoj, Vardarskoj ulici, ulici Madač Imrea, kao i duž Magistrale.

 

„Do kraja nedelje, u planu je uređivanje zelenih površina u Šećeranskom naselju i Šećeranskom parku, u naselju Lesnina, Trg Dositeja Obradovića, Nikole Pašića, park Putnikovo, u Železničkoj ulici, kod kružnih raskrsnica, oko Nove pijace i radiće se staze prema Ečki. Radnici „Čistoće“ polako kreću i sa radnim aktivnostima na uređenju grada za predstojeću manifestaciju „Dani piva““, rekla je Danijela Tančić PR JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin.

„Podsećamo, da građani mogu svaki dan, u periodu od 7-19 časova, odlagati svoj komunalno kabasti  otpad na gradsku deponiju. Sve što treba da urade, jeste, da se jave na ulazu u deponiju portiru, koji će ih uputiti gde, odnosno u kom delu gradske deponije da odlože kabasti otpad“, istakla je Danijela Tančić.

Za fizička lica, odnosno građane, odlaganje komunalnog kabastog otpada je besplatno. Sve dodatne informacije, građani mogu dobiti i putem telefona 064/811-68-64.