Sport- Fudbaleri Radničkog pred oko 600 gledalaca na stadionu kraj „Skrobare“ podelili su bodove u komšijskom derbiju protiv ekipe Vojvodine iz Perleza. 

Prvu priliku na meču imao je Milivojev kada je sa 17. metara šutirao, ali je golman gostiju Magda bio na mestu i sačuvao gol. Nedugo zatim u 11. minutu Milivojev se iskrao po desnoj strani, primio loptu ispred gola Vojvodine i sa 3 metra postigao gol za vođstvo crveno- crnih od 1:0. Zapretili su gosti u 30. minutu, kada je  Jeftić nakon solo prodora po desnoj strani dodao loptu Malbaškom koji je loptu poslao tik pored stative Radovića.

 

Na početku drugog poluvremena u 53. minutu,  strelac na meču Milivojev, iz slobodnog udarca sa 18 metara pogađa prečku. Gosti iz Perleza do izjednačenja dolaze u 63. minutu, kada je nakon igranja rukom Jovanova, sudija Gnjatović pokazao na belu tačku, a Džajski sigurno izveo penal za 1:1. Do kraja utakmice pokušavali su igrači Radničkog do sva tri boda, ali su se gosti uspešno odbranili i izvukli bod sa teškog gostovanja.

 

Tabelu i rezultate možete pogledati pod našom rubrikom KLIK-SRBIJASPORT REZULTATI

FK RADNIČKI: Radović, Milin, Maljukan, Jovanov, Lalatović, Krstinić, Milivojev, Lazić, Krmar, Bićanin, Savanović. Zamenici: Radosavljević, Ranđelović, Avdić, Petrov, Dučić, Matić, Ćirić.

FK VOJVODINA 1928: Magda, Mišić, Šemić, Ješić, Jeftić, Nišević, Malbaški, Vlaučin, Bogdanović, Džajski, Zakić. Zamenici: Petrović, Kalajdžija, Knežević, Mladenović, Živanov, Šćepanović, Đukanović.