Zrenjanin- Najveća folk zvezda  Lepa Brena sinoć je, u okviru 34. Dana piva,  održala  koncert za pamćenje pred više desetina hiljada obožavalaca  i ponovo pokazala zašto je jedna  od najvećih zvezda u regionu.

 

Nakon  više od 20 godina folk pevačica održala je koncert u Zrenjaninu, gradu u kom je i započela karijeru. Dva sata, Brenina publika pristigla sa svih strana naše zemlje uživala je u starim i novim pesmama, poput „Pazi kome zavidiš“, „Mile voli disko“,  „Hajde da se volimo“, „Duge noge“…

U trenutku kada je izvodila pesmu „Ja nemam drugi dom“ pozvala je na binu svog supruga, proslavljenog tenisera, Bobana Živojinovića i istakla da joj je porodica najveća podrška u životu i karijeri.

 

Lepa Brena prisetila se da je u Zrenjaninu  gostovala davne 1981. godine i da nikada neće zaboraviti svoje početke i divno vreme provedeno u Zrenjaninu. Podsetimo da je 80-ih godina stambena zgrada u našem gradu nazvana po njenom umetničkom imenu.

U subotu, 31. avgusta, publiku na 34. Danima piva očekuje bogat program na brojnim lokacijama u gradu. Na Trgu slobode spektakularan koncert izvešće Zrenjaninska filharmonija, novosadski Big bend sa damama Evrovizije, Nevenom Božović, Jelenom Tomašević, Saškom Janković i Bojanom Stamenov, dok će koncerte na Žitnom trgu održati Eks revolveri i Đorđe Miljenović. Finale takmičenja u brzom ispijanju piva na Žitnom trgu počeće u 23 časova.

KOMPLETAN PROGRAM 34. DANA PIVA POGLEDAJTE OVDE