Zrenjanin- Tradicionalnom zdravicom, obraćanjem direktora Turističke organizacije grada Zrenjanina Zorana Ljubotine, pomočnika gradonačelnika Duška Radišića i spektakularnim vatrometom, večeras su u Zrenjaninu otvoreni 34. “Dani piva”.

Na festivalskoj bini na Žitnom trgu koncerte su održali  Đorđe David i Alan Islamović.

 

 

Više hiljada posetilaca iz Zrenjanina, ali i Srbije prisustvovalo je večaras  otvaranju 34. po redu porodične manifestacije  na Žitnom trgu u Zrenjaninu. Ljubitelji piva  će imati priliku da uživaju u oko 100 vrsta piva  do nedelje 1. septembra, dok će sve posetioce zabaviti brojni muzički izvođači: Zrenjaninska Filharmonija, Lepa Brena, Kiki Lesendrić, Zana, Crvena jabuka, Halid Bešlić…

Liturgijom i svečanom litijom u sredu, 28. avgusta u 17.45 časova,  u Zrenjaninu će biti obeležen praznik Uspenja Presvete Bogorodice, poznat u narodu kao Velika Gospojina.

Koncerte na Žitnom trgu održaće Dino Dvornik ekspiriens i Kiki Lesendrić, u Gradskoj bašti  posetioce očekuje stend ap Srđan Slijepčević i pozorišne predstave, a na Trgu slobode biće održana gastronomsko – turistička manifestacija 36. „Zlatni kotlić“ i 12. Memorijalni turnir Đula Farkaš – Farki.

 

 KOMPLETAN PROGRAM 34. DANA PIVA POGLEDAJTE OVDE