Zrenjanin- Pred punim Trgom slobode fantastičan koncert održala je  Zrenjaninska filharmonija kojom je dirigovao Mikica Jeftić. Izvodili su bisere klasične, operske i simfonijske muzike, a pevali su mecosopran Višnja Popov, sopran Pamela Kiš Ignjatov i bariton Vasa Stajkić.

 

Ministar privrede Goran Knežević, direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac, svetski poznat tenor Bela Mavrak, gradonačelnik Čedomir Janjić i mnogobrojne zvanice uživali su u koncertu Zrenjaninske filharmonije.

U subotu, 31. avgusta, publiku očekuje ekskluzivan koncert Zrenjaninske filharmonije i novosadskog Big benda sa damama Evrovizije, a dirigent će biti svetski priznat Fedor Vrtačnik koji sarađuje sa simfonijskim orkestrima širom sveta (Kalifornijska filharmonija, Njujorška filharmonija, Detroitski simfonijski orkestar, Praška filharmonija, Beogradska filharmonija, Makedonska filharmonija) ali i sa svetski poznatim muzičarima poput Stinga i Robija Vilijamsa.

Na Žitnom trgu koncert su održali grupe Amajlija i  grupa Zana.

 

U petak, 30. avgusta, na Trgu slobode posetioce očekuje koncert Lepe Brene, dok će na Žitnom trgu koncerte održati grupe Jal i Letu štuke.

KOMPLETAN PROGRAM 34. DANA PIVA POGLEDAJTE OVDE