Zrenjanin- Privredna manifestacija ZrBizNet  osmišljena je da okupi preduzetnike i privrednike sa teritorije Srbije ali i drugih zemalja iz regiona, da pospeši komunikacija između privrednih subjekata, odnosno da stvori nove poslovne kontakte. Na ovom privrednom skupu, kompanije će imati mogućnost da se predstave, upoznaju i povežu sa drugim kompanijama, da se upoznaju sa institucijama podrške i da se edukuju iz raznih oblasti. Sajam će svećano biti otvoren u četvrtak 19. septembra 2019. godine sa početkom u 11 časova.

Specijalni gost ZRBIZNETA biće Saša Mišić ( Pakleni kuvar) koji će održati predavanje na temu „Šta muči srpske ugostitelje?“ ( predavanje će se održati 20. septembra 2019. godine sa početkom u 13 h).

 

 

Ovaj način umrežavanja preduzetnika obezbeđuje dogovaranje konkretnih poslovnih aranžmana na brz i lak način, pored toga, odlična je prilika za građenje partnerskih odnosa sa institucijama podrške poslovanju.

U fokusu trećeg privrednog sajma ZrBizNet je digitalna transformacija preduzeća, a obrađivaće se i teme poput deficitarnih zanimanja, popularizacije ženskog preduzetništva i promocije preduzetničkog duha.

U okviru manifestacije, planira se organizacija prezentacija najvećih kompanija, predstavljanje raznih fondova, banaka, institucija, kao i mogućnosti za pokretanje i registraciju novih privrednih subjekata.

U okviru ovog događaja, u saradnji sa Zrenjaninskim IKT klasterom, organizujemo predavanje na temu „Digitalnom transformacijom do poslovnog uspeha“, cilj predavanja je podizanje svesti o značaju digitalne transformacije u poslovanju. Predavači će biti stručnjaci Centra za digitalizaciju Srbije, Digitalne Srbije, konsultanti i predstavnici IT sektora. ( Predavanje će se održati u četvrtak, 19. septembra 2019. godine, sa početkom u 16.30)

Nakon prošlogodišnjih uspešnih B2B sastanaka koji su organizovani u okviru Sajma privrede ZrBizNet, i ove godine biće održani bilateralni susreti privrednika i preduzetnika. Tako će drugi poslovni susreti biti održani prvog dana ovogodišnjeg sajma, u četvrtak, 19. septembra, u Hali Medison u Zrenjaninu.

 

Dodatno, u delu Karađorđevog parka za vreme trajanje sajma biće održan market zanatskih proizvoda, zanatske proizvode predstaviće zanatlije iz cele Vojvodine, podršku u ovom delu pruža „NS market“ . Sajam zapošljavanja i Dečija pijaca će takođe biti održani.

Otvaranje sajma je u četvrtak 19. septembra 2019. godine sa početkom u 11 časova.

 

Organizatori su Grad Zrenjanin, Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, Privredna komora Srbije – regionalna privredna komora Srednjobanatskog upravnog okruga, Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin.