Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju po 2×2  karte za  projekciju novog filma čuvenog srpskog reditelja i scenariste Gorana Markovića  “Delirijum tremens” koji će se prikazivati u Velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina od četvrtka, 5. do nedelje, 8. septembra, sa početkom u 20 časova.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public) i u komentaru napišete koji biste dan želeli da gledate film.  Ime dobitnika objavićemo sutra. Karte se moraju iskoristiti u datom terminu.

 

Film je snimljen nakon velikog uspeha istoimene pozorišne predstave “Delirium tremens”, u žanru komedije i drame i u trajanju od 112 minuta. Premijerno je prikazan na ovogodišnjem FEST-u a u filmu igraju: Tihomir Stanić, Gorica Popović, Anita Mančić, Dragan Petrović, Igor Đorđević, Bereda Rešit, Milica Zarić, Nada Šargin, Svetozar Cvetković, Miodrag Krstović, Maša Dakić…

 

Reč je o priči o slavnom glumcu koji pomoću alkohola pokušava da izdrži ogroman pritisak života i rada ali nažalost, upada u krajnje stanje alkoholnog ludila. Glavni junak – Dagi, završava u bolnici, družeći se sa bolesnicima, učestvuje u zajedničkim psiho-terapijama i kroz niz tragi-komičnih situacija pokušava na nađe izlaz….

 POGLEDAJTE TREJLER ZA FILM DELIRIUM TREMENS: