Zrenjanin- 34. “Dani piva” su uspešno završeni,  tim povodom danas je održana konferencija za novinare u multimedijalnoj sali Gradske kuće na kojoj je direktor Turističke organizacja grada Zrenjanina Zoran Ljubotina izneo podatke o ovogodišnjoj manifestaciji.

Na konferenciji je pred brojnim novinarima prikazan promo film o završenim 34. “Danima piva”.

Ove godine manifestacija je trajala sedam dana, od 26. avgusta do 1. septembra, na više od 40 lokacija, a učestvovalo je više od 2.500 učesnika, a posetioci su mogli uživati u raznovrsnim programima, radionicama, predstavama, kao i muzičkim sadržajima. Ljubitelji piva imali su priliku da uživaju u oko 100 vrsta ovog napitka.

 

Tradicionalna  manifestacija “Dani piva”,  brend grada Zrenjanina, ove godine uvrštena je u jedinstvenu mapu evropskih festivala, a manifestacija se našla i u rubrici Festivali pića na osnovu koje ljudi širom sveta mogu da saznaju sve o manifestacijama ovog tipa, što potrvđuje veliki značaj ove manifetsacije.

Direktor Turističke organizacja grada Zrenjanina Zoran Ljubotina zahvalio se svima koji su učestvovali u organizovanju manifestacije, na dobro obavljenom poslu.

„34. po redu “Dani piva” bili su uspešni, tokom sedam dana manifestaciju je posetilo blizu pola miliona ljudi, a razlog tome je dobar izbor izvođača, raznovrsan program prilagođen svim generacijama, a u svet smo poslali najlepšu sliku Zrenjanina. Promotivni film o ovogodišnjoj manifestaciji govori više od  hiljadu reči“, rekao je Zoran Ljubotina.

Turistička organizacija grada Zrenjanina promovisala je manifestaciju po prvi put van naše zemlje, u Herceg Novom i Temišvaru, rezultat toga je veliki broj posetilaca kako iz  cele Srbije, tako i iz Rumunije, Crne Gore, Makedonije, Republike Srpske…

 

   

„Jubilarni 35. Dani piva biće održani od 24. do 30. avgusta 2020. godine, potrudićemo se da program bude još bolji i da manifestaciju podignemo na viši nivo“, najavio je Zoran Ljubotina.