Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju 1X2 karte za dečji animirani film „Jeti – Snežni čovek”/Abominable koji će se prikazivati od srede 9. do petka, 11. oktobra , a projekcije su u Velikoj sali od 16 časova.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public)  i u komentaru napišite datum kada želite da gledate film. Ime dobitnika objavićemo sutra. Karte se moraju iskoristiti u datom terminu.

 

Najnoviji dečji animirani film „Jeti-Snežni čovek” (2019, 92′) snimljen je u kineskoj i američkoj koprodukciji. Režiju potpisuje Jill Culton. Film je sinhronizovan na srpski jezik sa glasovima glumaca: Anje Mit, Vasilija Prvulovića, Dimitrija Nikolića i Mine Lazarević.

 

Ova epska avantura smeštena je na ulice Šangaja i na velikoj planini Himalaji, u pejzažnim celinama koje svojom lepotom oduzimaju dah. Glavni junak je mitsko biće – Jeti, koji će pokušati uz pomoć svoji ljudskih prijatelja da nađe put do svoje kuće.

Dodatne informacije o prodaju karata: 023/566-712.