Zrenjaniin- Rekonstruisano dečije igralište u gradskom naselju „4. jul“ danas su obišli predstavnici kompanije Konzul i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima.

Donacijom za rekonstrukciju dečijeg igrališta kompanija „Kozul – Ameropa grupa“ dokazala je još jednom veliku društvenu odgovornost, pre svega na teritoriji gde i deluje.

 

„Ono što je dogovoreno i obećano na Poljoprivrednom sajmu, danas je i ostvareno. Na naše veliko zadovoljstvo završena je rekonstrukcija dečijeg igrališta u Zrenjaninu. Posebno je zadovoljstvo, u rodnom gradu, uraditi ovakav poduhvat za najmlađe sugrađane“, rekao je  Marko Slijepčević izvršni direktor kompanije Konzul i istakao da je rekonstrukcija igrališta urađena po najsavremenijim standardima.

 

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić se zahvalio kompaniji Konzul na značajnoj donaciji za rekonstrukciju igrališta.

„Na žalost nema mnogo kompanija koje imaju slične akcije i zato sam došao da pozdravim ovako lep gest“, rekao je gradonačelnik i pozvao druge društveno odgovorne kompanije u našem gradu da slede ovaj lep primer.

„Grad Zrenjanin rekonstruiše igrališta kako u gradu, tako i u naseljenim mestima, a u narednih šest meseci očekuje nas izgradnja novih igrališta, ali i otvaranje dečjeg vrtića u naselju “Putnikovo”, u čijem će okruženju takođe biti postavljeno jedno savremeno igralište, po svim standardima i novim propisima“, rekao  je gradonačelnik.