Zrenjanin- Pred punom Kristalnom dvoranom naš sugrađanin Tomislav Milić na debiju u MMA, uz veliku podršku zrenjaninske publike, ostvario je pobedu u drugoj rundi tehničkim nokautom protiv Milana Ćulibrka.

POGLEDAJTE KAKO JE POBEDIO TOMISLAV MILIĆ: OVDE

Vrhunski internacionalni MMA spektakl u organizaciji „Serbian Battle Championship – SBC“ održan je po prvi put u Zrenjaninu. Na „SBC 24“ pored takmičara iz Srbije nastupali su i takmičari iz  Brazila, Rusije, Bugarske, Irana, Austrije i Hrvatske.

 

Tomislavu Miliću (19) iz Žitišta ovo je bila prva profesionalna borba u kojoj je u drugoj rundi tehničkim nokautom nad Milanom Ćulibrkom iz Bača došao do pobede.

„Ovo je moj prvi profesionalni meč i na  samom početku najteži, jer sam nastupao pred domaćom publikom koja mi je pružila veliku podršku i zato im se zahvaljujem. Nastaviću da se takmičim u MMA i da nižem pobede“, rekao je nakon meča Tomislav Milić.

 

Foto:Tomislav Milić sa trenerom.

 

Održano je sedam borbi, a u glavnoj borbi za titulu i pojas šampiona pobedu je odneo Vladislav Kanchev iz Bugarske (76,7 kg) nad  Naserom Kalantarijem (76,8 kg).

Pobednicima su pehare uručili, Vukica Đapić Atanacković generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina, Oliver Mitrović predsednik skupštine grada Zrenjanina, Saša Santovac zamenik gradonačelnika, Željko Malušić i drugi.