Sport- Fudbaleri Radničkog pred domaćim navijačima ostavarili su petu pobedu zaredom savladavši ekipu „1. Maj“ iz Rume rezultatom 2:1. Crveno-crni nakon 12. kola zauzimaju odlično 3. mesto na tabeli.

U 19. minutu nakon odličnog prodora Avdića, lopta stiže do Grbića, a on asistira za mladog Ćirića koji postiže gol za vođstvo domaćih. Nakon tri minuta opet akcija počinje od raspoloženog Avdića koji u šesnaestercu pronalazi Lazića, a ovaj loptu šalje do Ćirića koji rutinski udvostručuje prednost Radničkog.

Foto: Strelci u duelu- Milojević (1. Maj Ruma) i Ćirić

Gosti u 29. mintu, nakon nesporazuma u odbrani Radničkog, preko Milojevića dolaze do 2:1. Mogli su domaći do još jednog gola u 43.minutu, ali je Milivojev nakon odlične lopte Avdića, sa sedam metara prebacio gol Šegavca.

U drugom poluvremnu vodila se rovovska bitka na obe strane, ali bez izglednijih šansi na obe strane i rezultat je ostao nepromenjen, 2:1 za ekipu Radničkog i nova tri boda pred pravi banatski derbi sledeće nedelje, gde će se sastati prvoplasirani Železničar i Radnički.

Rezultate i tabelu 12.kola možete pogledati u našoj rubrici KLIK-SRBIJASPORT REZULTATI.

FK Radniči Zrenjanin:Radović, Milin, Lalatović, Milivojev, Avdić, Lazić, Dučić. Kiš. Ćirić i Baćanin. Zamenici:Ranđelović, Krstinić, Lisičić, Matić, Kozlovački i Kondić.

1. maj Ruma : Šegarac, Lejić, Bajić, Radišić, Soković, Milivojević, Krstić, Tepavčević, Stojisavljević, Gavrilović i Zec. Zamenici:Popović, Arsic, Čupeljić, Kondić i Dobić.