Zrenjanin- Došlo je vreme slasnih zimskih slava, onih gde se slatko jede, pije, druži i uživa. Ukoliko ste domaćin, ne zaboravite da ukrasite slavsku trpezu, jer cveće uvek unosi toplinu i radost, a za slavski dan toga treba da bude u izobilju.

 

Ako se ipak nađete u ulozi gosta, pripremite stomak za slasnu gozbu, naoružajte se dobrim raspoloženjem i ponesite buket za domaćicu. Bilo da ste domaćin ili gost, naše cvećare „Jasmin“ i „Narcis“ su tu da vam pomognu da se dobro spremite i obradujete vaše najdraže. 

„Aranžmani mogu biti od rezanog cveća po vašoj želji i sadržati vino, kafu, slatkiše i dr. Sve ove proizvode možete kupiti u cvećarama ili ih doneti, a njihovo ljubazno osoblje će se potruditi da vam pomogne u odabiru onog najlepšeg“, rekla je Danijela Tančić PR JKP „Čistola i zelenilo“.

Za sve dodatne informacije i za poručivanje slavskih aranžmana, pozovite 023/536-772 i 023/600-792.Radno vreme cvećare Jasmin je od 7-20h radnim danom i subotom, a cvećare Narcis od 8-17 časova, radnim danima i subotom od 8-15časova.Srećna slava i čekamo vas!!!