Drugi po redu objekat “GOMEX-a” u Smederevskoj Palanci otvoren je danas, 13. Decembra, tačno u 9h, na adresi Prvog Srpskog ustanka 120, u Smederevskoj Palanci.

 

U pitanju je minimarket ukupne kvadrature 208 m2, od kojih je 146 kvadrata rezervisano za prodajni prostor. Objekat je uređen po Gomex standardima, opremljen modernom mesarom, kao i odeljkom za mlečne proizvode, voće i povrće. Kompanija “Gomex” je i ovog puta za sve koji su prisustvovali samom otvaranju obezbedila veliki broj proizvoda, a potrošači su uz našu karticu, Kasicu-Brojalicu, mogli da pazare po akcijskim cenama; Tako se pomorandža u mrežici mogla kupiti po ceni od 69.99 za kilogram, pileći batak i karabatak – MAP pakovanje “Graničar“ za 199.99, keks Plazma 600g za 289.99, a litar ulja 1/1 za samo 99.99.

Osim proizvoda koji su bili sniženi na dan otvaranja, potrošače čeka i pažljivo odabran asortiman od blizu 3000 artikala koji donose najbolji odnos cene i kvaliteta.

Novi objekat koji će za potrošače biti otvoren radnim danima i vikendom od 7:00 do 20:45, zapošljava 8 novih radnika. Oni su prethodno prošli obuku u Gomex-ovom Trening centru i u narednom periodu biće zaduženi za kvalitet usluge i zadovoljstvo potrošača u objektu “Smederevska Palanka centar”. Na samom otvaranju interesovanje kupaca je bilo veliko, a za sve kupce su obezbeđeni i prigodni pokloni.