Sport-Zimski turnir u malom fudbalu, osmi po redu počinje 22. decembra u hali Medison. Očekuje se oko 60 ekipa koje će se boriti za nagradu koja ove godine iznosi 300.000 za prvo mesto, 50.000 za drugo  i 30.000 dinara za treće mesto. Za mlađe kategorije obezbeđeni su pehari, kao i  priznanja za ekipe i najbolje pojedince.

Tim povodom danas je održana konferencija na kojoj su govorili ispred organzacionog odbora Zimskog turnira Velibor  Mladenović, pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura i
Dušan Radaković
prošlogodišnji učesnik turnira.

Žreb za predstojeći turnir održaće se 21. decembra, u 18 časova u press sali Kristalne dvorane. Turnir će trajati do 15. janura 2020. godine.

„Ovo je osmi  Zimski turnir u malom fudbalu. Kao i prethodnih godina Grad Zrenjanin je generalni pokrovitelj. Po sadašnjim prijavama, očekujemo najmasovniji turnir u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji, a ove godine prijavljene su i ekipe iz Novog Sada“,  rekao je Velibor Mladenović ispred organzacionog odbora Zimskog turnira.

Pomoćnik gradonačelnika rekao je da je Grad Zrenjanin i ove godine podržao turnir i da će se kao i prethodne godine, takmičenje će  održati u hali Medison, dok će se polufinalne i finalne utakmice igrati u Kristalnoj dvorani.