Politika- Novoizabrani Gradski odbor POKS-a Zrenjanin formiran je 18. januara 2020. godine. Nedavna dešavanja – isključenje ranijeg predsednika Ljubomira Stanisavljeva iz stranke, dovela su i do izbora novog predsednika Gradskog odbora u Zrenjaninu. Većinom članova jednoglasno, za predsednika izabran je Aleksandar Perin (ekonomista). Formirano je novo Predsedništvo i Izvršni odbor stranke.

Potpredsednici su dr Mila Mihajlović, Darko Đokić, Petar Rajlić, a kao predsednik Izvršnog odbora je Darko Đokić, a njegov zamenik Vladimir Dević, dok je za predsednika omladine izabran Aleksandar Čiklovan.

Dolaskom novog rukovodstva, došlo je do vraćanja starih članova stranke i priliva novih članova. Kao monarhistička stranka koja se bori za povratak monarhije kao društvenog uređenja i naziva grada u Petrovgrad, Pokret obnove Kraljevine Srbije želi da istakne kako nam je veoma bitna i socijalna pravda, mir i prosperitet svih građana, kao i negovanje tradicionalnih vrednosti, očuvanje porodice, jako selo i da se svi građani osećaju sigurno.
„Vrata stranke su za sve otvorena, a sve stranačke strukture stoje na raspolaganju građanima, jer samo zajedno možemo mnogo“, poručuju iz Gradskog odbora POKS-a Zrenjanin.