Od petka, 31. Januara, nova karika u trgovačkom lancu GOMEX-a je još jedan maloprodajni objekat u Novom Sadu. Ovaj objekat, koji posluje u formi mini-marketa, radiće pod nazivom „Podbara“, a nalazi se na adresi Jaše Ignjatovića 7-9.

 

Savremeno opremljena odeljenja voća i povrća, mesare, kutak za zdravu hranu – uz prijatno osvetljenje i moderan enterijer –uređeni su po GOMEX standardima predviđenim za mini-markete. O kvalitetu usluge brine se osmoro novozaposlenih.

„Ono što će posebno obradovati naše kupce jeste to što će uvek moći da računaju na kvalitetno sveže svinjsko, juneće i pileće meso. Pored svežeg mesa, u ponudi je meso u MAP pakovanjima naše robne marke “Graničar”, koji je postao i zaštitni znak našeg lanca. Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i mnoge druge.Trudili smo se da prodajni prostor bude tako organizovan da potrošači mogu brzo i jednostavno da kupe sve što im je potrebno – od svežih proizvoda (mesa, voća i povrća ) do artikala koji zadovoljavaju ostale potrebe. Za potrošače smo obezbedili plaćanje platnim karticama, gotovinom, čekovima, a od nedavno i Dina Post Card karticom na rate. Osim toga, dobro je poznat i Gomex loyalty program uz karticu Karticu Brojalicu“ , rekla je Katarina Stevanov marketing asistent kompanije Gomex.

Na dan otvaranja, Novosađane su dočekale velike akcije, popusti kao i brojna iznenađenja i pokloni. Prodajni prostor ovog objekta prostire se na 190 m2, a potrošačima je na raspolaganju asortiman od 3500 različitih artikala. Radno vreme je od ponedeljka do nedelje, od 07 do 20:45h.