Od petka, 21. februara, nova karika u trgovačkom lancu GOMEX-a je još jedan maloprodajni objekat u Pančevu. Ovaj objekat, koji posluje u formi superete, radiće pod nazivom „Vojlovica“, a nalazi se na adresi Žarka Zrenjanina 128.

 

„Naši marketi su prepoznatljivi po prijatnom ambijentu i širokom asortimanu prehrabenih i neprehrambenih prozovoda prilagođenih navikama kupaca. Prodajni prostor ovog objekta prostire se na 250 m2, a asortiman od preko 4000 različitih artikala stoji na raspolaganju našim kupcima.  Za potrošače smo obezbedili plaćanje platnim karticama, gotovinom, čekovima, a od nedavno i Dina Post Card karticom na rate. Osim toga, dobro je poznat i Gomex loyalty program uz karticu „Kasicu Brojalicu“. Savremeno opremljena odeljenja voća i povrća, mesare, kutak za zdravu hranu – uz prijatno osvetljenje i moderan enterijer – uređeni su po GOMEX standardima predviđenim za superete. O kvalitetu usluge brinuće se dvanaest novozaposlenih koleginica i kolega“, rekla je Katarina Stevanov marketing asistent kompanije Gomex.

Dan otvaranja je obeležen u znaku mnogobrojnih akcija, popusta, iznenađenja i poklona. Radno vreme objekta je od ponedeljka do nedelje, od 07:00 do 20:45h.