Na ovogodišnjem 42. Međunarodnom sajmu turizma, koji je okupio rekordan broj učesnika i izlagača, predstavljene su najznačajnije turističke organizacije, agencije, hoteli, planinski centri, banje, jezera, gradovi, regije i zemlje sa svih kontinenata, među kojima je i renomirana turistička agencija Relax International.

    

Turistička agencija Relax International pored sajma turizma održala je i prezentaciju u konferencijskoj sali hotela „Vojvodina“ u Zrenjaninu na kojoj su prisustvovali novinari iz svih delova Srbije, saradnici i prijatelji ove agencije koja je svoju prvu franšizu van okvira Slovenije otvorila  u našem gradu prošle godine.

 

POGLEDAJTE IZUZETNU PONUDU ZA FIRST MINUTE OVDE

 

 

NIKAD JEFTINIJE BUSOM NA MORE

Foto: S desne strane direktor franšize Relax u Zrenjaninu Saša Tucić.

„Veoma sam zadovoljan prošlom sezonom koja se pokazala kao odlična i zato smo od ove godine uveli još dve  nove  autobuske linije za sve naše putnike. Jedan autobus će ići preko Neuma, Pelješca i  do Vela Luke na Korčuli. Druga  linija polazi iz Subotice i Novog Sada do Makarske rivijere i treća je linija naša standardna koja  polazi iz Zrenjanina i Beograda preko Sarajeva do Sućuraja, Jelse, Starog grada i Hvara. Svi koji nisu iz mesta polaska imaće organizovan transfer do gradova iz kojih polazimo- istakao je Saša Tucić direktor franšize Relax u Zrenjaninu i dodao da je agencija pripremila posebne pogodnosti za decu.

Jedna od destinacija, kako su istakli iz agencije Relax u našem gradu, koja je bila najposećenija prošle sezone bio je HVAR.

 

Hvar kao jedno od najlepših ostrva na Jadranu i ove godine je najpovoljnije u ponudi turističke agencije Relax International, a ono što je posebno zanimljivo je to što su polasci organizovani i iz Zrenjanina zahvaljući franšizi ove agencije koja se nalazi u Tržnom centru Pink  Gimnazijska ulica 25/4.

Hvar je najsunčanije ostrvo hrvatskog primorja što ga, uz blagu mediteransku klimu i lepotu prirode, svrstava u red najboljih za odmor. 2.726 je godišnji prosek sunčanih sati na Hvaru.

Hvar je na glasu kao ostrvo dobre zabave jer se u letnjoj sezoni organizuju fantastične žurke na kopnu, ali i na jahtama usidrenim u blizini ostrva. Zbog toga važi za ostrvo sa najboljim noćnim provodom na Jadranu. Žurke traju doslovno cele noći, a gosti mogu da posete i veliki broj kulturnih dešavanja.

Jože Režonja

„Za ovu sezonu pored Istre, Dalmacije, ostrva Hvar, Brač, Korčula, Pelješac  pripremili smo i tematske programe, kao na primer  branje mandarina u dolini Neretve, kao i branje maslina. Naši gosti mogu naučiti i kuvati dalmatinske brodete, kao i  doživeti tradicionalni način života, a naravno sve to uz mnogo druženja i muzike. Imamo i branje lekovitih biljaka na ostrvu Hvar uz predavanje na kojima se gosti upoznaju sa maslinarstvom, uljima i tradicijom -istakao je  suvlasnik turističke agencije Relax International, Jože Režonja.

 

Pored ponude sa najboljim odnosom cena i kvaliteta, mnogih pogodnosti, turistička agencija Relax International nudi jedinstven odmor na Grčkom ili Jadranskom primorju, berbu mandarina, maslina,  druženje uz pesmu i najbolja vina

KOMPLETNU PONUDU MOŽETE POGLEDATI OVDE

Turistička agencija Relax International pored posebnih pogodnosti za decu, nudi  i plaćanje na rate čekovima građana ili putem administrativne zabrane. Maksimalan broj rata je 12 mesečnih rata.

 

RELAX Zrenjanin Tržni centar Pink  Gimnazijska ulica 25/4   023/510 845