Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju 1X2 karte za igrani film IDEŠ? IDEM!  koji će se prikazivati u nedelju, 1. marta u Velikoj sali u terminima od 18 i 20 časova.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public). Ime dobitnika objavićemo sutra.

IDEŠ? IDEM! na filmska platna film stiže 27. februara, a ovo je prvi igrani film u kome nastupaju najveće Youtube i Instagram zvezde regiona, a u ovom ostvarenju, Srbiju predstavljaju youtuber i gameri Bogdan Ilić  „Baka Prase“ i Nenad Krstić „Tony TCTN“.

 

Prvi put na filmu će se naći mladi ljudi koji na profilima svojih društvenih mreža imaju po desetina hiljada pratilaca. Pored Bogdana Ilića (Baka Prase) i Nenada Krstića (Tony TCTN), u filmu igraju i Veronika Rosandić (Hrvatska), Kaja Kočevar  »Kaya Solo« (Slovenija), Vid Juračić (Hrvatska), Fran Lauš (Hrvatska), Amel Družanović »Meca Cazin« (Bosna i Hercegovina), Nika Ilčić (Hrvatska) i mnogi drugi.

 

Ideš? Idem! je nastao u produkciji Kinoteke iz Zagreba, a u distribuciji 2i Film.

Film nam donosi nesvakidašnje filmsko proputovanje od Zagreba, preko Beograda do Istanbula u izvođenju najuticajnijih influensera regiona, u kom svako od njih predstavlja – samog sebe! Iako film funkcioniše kao fikcija, to je jedinstvena prilika da se približimo mladim zvezdama koje su zauzele virtuelni prostor i vešto iskoristili zakone digitalnog doba kako bi od svog imena izgradile – brend.

 

 Cena ulaznice je 250 dinara. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova.

IDEŠ? IDEM!

Žanr:                            komedija

Reditelj:                       Ljubo Zdjelarević

Uloge: Veronika Rosandić, Kaja Kočevar  “Kaya Solo”, Vid Juračić, FranLauš, Bogdan Ilić  “Baka Prase”, Nika Ilčić, AmelDružanović  ”Meca Cazin“, Nenad Krstić – “Tony TCTN”, Mert Efe, Zijad Gračić

Država: Hrvatska

Jezik:  hrvatski, slovenski, srpski, bosanski, turski

Trajanje:  90 min

Datum distribucije:28.11.2019.

Kratki sadržaj filma:

Kako bi izlečila slomljeno srce nakon prekida s Franom, Veronika pristaje da se priključi avanturi na poziv prijateljice Kaje i iz inata odlazi na njihov planirani put u Istanbul. Njen prijatelj iz detinjstva Vid će ih voziti od Zagreba do Istanbula. Uvek spreman na izazove, Vid će ukrasti dedin stari kombi i sa Veronikom i Kajom kreće na roadtrip preko Srbije i Bugarske do Turske. Na putu im se prisilno priključuje gamer Baka Prase, koji vidi priliku da napokon stigne do Istanbula sa ciljem da svog virtualnog neprijatelja, turskog gamera Merta Efea, konačno izazove na revanš. Baka Prase sa sobom vodi i Tonija, njegovu totalnu suprotnost: smirenog, povučenog i tihog momka. Veronika, Vid i Kaja, isprva pomalo uplašeni pojavom Baka Praseta uskoro shvataju da je on dobričina mekog srca koji će vrlo rado pomoći ako se za to ukaže prilika. Dolaskom do Turske, ekipa konačno opušteno uživa upijajući prve utiske predivnog Istanbula. No ubrzo će shvatiti da njihov kombi bespovratno klizi u Bosfor…