Zrenjanin- Od danas, 24. februara u 17 časova, celokupno vodosnabdevanje grada vrši se vodom sa postrojenja za prečišćavanje pitke vode.

Obaveštavamo javnost da nam je putem mejla stigla registraciona prijava o promeni u APR-u ovlašćenog lica za zastupanje privrednog društva Gruppo Zilio doo Beograd, kojom je na funkciju direktora, umesto razrešenog Nenada Obradovića, imenovan Bojan Dimkić.

Direktor Dimkić obavestio je JKP ”Vodovod i kanalizacija” Zrenjanin da je postrojenje spremno za tretman vode u punom kapacitetu i da će se u narednom periodu vršiti neophodne radnje ka postizanju kvaliteta vode u skladu sa pravilnikom o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

JKP “Vodovod i kanalizacija” Zrenjanin će redovno objavljivati analize vode.

Naglašavamo da je zabrana vode za piće iz gradske vodovodne mreže i dalje na snazi- istakli su iz službe informisanja i poslovnih komunikacija JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.

 

REAGOVANJE JKP VODOVOD I KANALIZACIJA

JKP „Vodovod i kanalizacija“ je obaveštena od strane korisnika da se u poslednjih nekoliko časova putem sms poruka i društvenih mreža širi dezinformacija o kvalitetu vode u gradskom vodovodu.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin obaveštava javnost da su navodi iz poruke apsolutno NEISTINITI!

Pošto je u pitanju najgrublje uznemiravanje javnosti i širenje panike plasiranjem lažnih i netačnih informacija, što spada u krivično delo izazivanje panike i nereda (čl. 343 krivičnog zakonika), slučaj je prijavljen Policijskoj upravi Zrenjanin.