Sport- U finalnoj utakmici futsal Kupa Vojvodine koja je odigrana večeras u „Kristalnoj“ dvorani futsaleri domaćeg SAS-a zasluženo su osvojili titulu nakon pobede nad ekipom KMF „Novi Sad“ rezultatom 7:4.

Poveli su futsaleri SAS-a već u 2. minutu pogotkom Novkovića. Nedugo zatim u 4. minutu Delić udvostručuje vođstvo. Gosti u 12. minutu smanjuju na 2:1 preko Kostića, da bi Mile Šarenac nakon odbitka i intervencije golmana gostiju postigao gol za 3:1. Aranitović u 16. minutu pronalazi Tomina koji iz teške situacije ipak postiže gol za 4:1. Delić nakon 6. faula gostiju izvodi penal i pogađa za 5:1, da bi gosti golovima Ilića i Jašića do kraja prvog poluvremena smanjili rezultat na 5:3.

 

Na slici: Kapiten Milićev Nemanja i trener Milivoj Batinica

Prvi gol u drugom poluvremenu postižu gosti preko Kočovića u 24. minutu za 5:4. Nakon uigrane akcije iz kornera u 27. minutu, Radenković postiže pogodak za 6:4, da bi isti igrač sa pola terena pogodio prazan gol za konačnih 7:4.

KFM „SAS“: Rodić Đuro, Arantinović Igor, Tomin Aleksandar, Novković Slađan, Delić Savo, Lojpur Branislav, Milićev Nemanja, Živanov Stefan, Mandić Aleksandar, Šarenac Mile, Rašić Darko, Radenković Dušan, Šarenac Nedeljko i Vidaković Budimir.

 

KMF „NOVI SAD“: Vlajić Vuk, Jašić Obrad, Kočović Stefan, Belović Aleksandar, Grujić Miloš, Purić Mile, Spajić Matija, Kostić Aleksandar, Ilić Vladan, Katana Marinko, Milosavac Vladimir i Đurić Branimir.