Sport- Ovog vikenda igrale su sve selekcije Proletera. Prvi meč u subotu igrali su momci 2008. godište i mlađi u okviru drugog kola TNS lige u Novom Sadu i ostvarili su ubedljivu pobedu nad ekipom OK „Stražilovo“ iz Sremskih Karlovaca. Seniori i seniorke su poraženi.

Seniorke su u gostima izgubile od OK Hercegovina sa 3:0 u setovima, a seniori od ekipe OK Futog 3:2. Utakmica u Futogu je bila vrlo zanimljiva.

„Naši momci su poveli sa 2:0 u setovima i onda je došlo do opuštanja u igri u toku igre, pravljenja grešaka, što je domaćin iskoristio i odneo pobedu. Od skoro dobijene utakmice došli smo do poraza“- rekao je Predrag Tanacković, trener seniora.


Pretpionirke su u okviru 1. kola pretpionirskog Prvenstva Vojvodine, pobedile ekipu OK Krajišnik sa maksimalnih 3:0 u setovima, pionirke Bagljaš 023 sa istim rezultatom, kao i pioniri OK Klek, rekli su treneri Darko Jančić i Zoran Pavlović i dodali da je publika mogla da vidi lepu odbojku, da su protivničke ekipe bile maksimalno fer i korektne.

„Sve selekcije intenzivno treniraju, jer predstoji nam dosta utakmica u narednom periodu“ – dodali su na kraju treneri Proletera.