Zrenjanin- Javno komunalno preduzeće “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin, otpočelo je intezivno pranje gradskih ulica kako je to planom i programom predviđeno. Ulice se peru noću, u periodu od 20h do 04 h.

U Službi javne higijene JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, preduzete su sve bezbednosne mere u cilju zaštite zaposlenih i građana.

 

„Javno komunalno preduzeće “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin moli sugrađane da ne ostavljaju komunalni kabasti otpad u koji spadaju šut, dotrajala bela tehnika, stari nameštaj i dr, kao ni baštenski otpad, oko kontejnera, kako ne bi došlo do stvaranja mini divljih deponija, a samim tim će pomoći da naš grad bude čisti i bezbedan. Odlaganjem komunalnog kabastog otpada oko kontejnera, otežava se pristup radnicima i kamionima auto-smećarima da iste isprazne“ istakla je Danijela Tančić PR JKP „Čistoća i zelenilo“.

 

“Čistoća“ podseća da je odlaganje komunalnog kabastog otpada na gradsku deponiju besplatno za fizička lica, odnosno građane, ukoliko ga dovezu svojim prevozom, svaki dan u periodu od 7-15 h. Prilikom dolaska građani treba da se jave portiru na ulazu u deponiju. Dodatne informacije mogu se dobiti i putem telefona 064/811-68-64.