U cilju pravovremenog informisanja javnosti, a shodno daljem razvoju situacije, kompanija Gomex d.o.o. obaveštava o novonastalim odlukama.

Kompanija Gomex vas obaveštava o novim promenama u radnom vremenu naših objekata u skladu sa novim odlukama Vlade Republike Srbije.

Svi maloprodajni objekti će danas 22.03. raditi do 15h. Od sutra njihovo radno vreme biće od 7h do 15h svakog dana uključujući i nedelju.

Spisak naših objekata koji  će nedeljom raditi za osobe starije od 65 godina u jutarnjim časovima od 4h do 7h možete naći na našem sajtu www.gomex.rs.

U Gomex d.o.o. snabdevanje maloprodajnih objekata vrši se i dalje na uobičajeni način i nema izraženih nestašica proizvoda. Pozivamo sve građane da se pridržavaju mera propisanih od strane nadležnih organa, kao i da prilikom poseta prodavnicama poštuju propisane distance između potrošača. Molimo cenjene potrošače da imaju razumevanje za povremena usporavanja rada u prodavnicama koji su prouzrokavani provođenjem dodatnih higijenskih mera i procedura.