NOVO RADNO VREME PRODAVNICA KOMPANIJE GOMEX TOKOM VANREDNOG STANJA

U cilju pravovremenog informisanjajavnosti, a shodno daljem razvoju situacije, kompanijaGomexd.o.o. obaveštava o  novonstalim odlukama.  Kompanija Gomex vas obaveštava o novim promenama u radnom vremenu naših objekata u skladu sa novim odlukama Vlade Republike Srbije.

Radno vreme svih Gomex‐ovih malorodajnih objekata će dodaljnjeg biti sledeće: od ponedeljka do subote od 7 h do 15h i nedeljom od 08h do 15h.

Počevši od nedelje 29.03. kompanija Gomex povećava broj objekata koji će nedeljom raditi za osobe starije od 65. godina u jutarnjim časovima od 4h do 7h.

Biće ih ukupno 168 i spisak možete naći OVDE ili potražiti obaveštenje o radnom vremenu na svakom  objektu kompanije Gomex.

„Pozivamo sve građane da se pridržavaju mera propisanih od strane nadležnih organa, kao i da prilikom poseta prodavnicama poštuju propisanu distancu od 2m između potrošača. Takođe preporučujemo građanima da kad dolaze u kupovinu po mogućnosti nose maske, prvenstveno radi njihove sigurnosti u zatvorenom prostoru. Umesto maske može poslužiti bilo kakva platnena ili papirna zaštita koju ste improvizovali kod kuće. I dalje molimo cenjene potrošače da imaju razumevanja za povremena usporavanja rada u prodavnicama koji su prouzrokovani provođenjem dodatnih higijenskih mera i procedura. U Gomex‐u snabdevanje maloprodajnih objekata vrši se i dalje na uobičajeni način i nema izraženih nestašica poizvoda.“, navodi se u sopštenju komanije Gomex.

 

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap