Sport- Pobedom na startu prolećnog dela prvenstva Područne lige Omladinac Fam potvrdio je lidersku poziciju na tabeli. Rezultatom 1:0 pobedili su ekipu Lehela koja im je u prvom delu sezone otkinula bod.

Od samog starta utakmice fudbaleri Omladinca vršili su pritisak i opsedali gol gostiju, prvu šansu imali su već u 3.  minutu kada je Bojić predriblao golmana Horvata, ali loptu poslao tik pored gola. Nedugo zatim isti igrač nakon odličnog solo prodora pogađa prečku gostiju.

Gol odluke pao je u 22.minutu kada je Stanić probio po desnoj strani i odlično uposlio Bojića koji je sa 5 metara rutinski pogodio za ispostaviće se konačnih 1:0 za Omladinac Fam.

Imali su još 3 stopostotne šanse domaći fudbaleri, ali ih je u tome sprečio golman gostiju Horvat, kao i druga prečka, ovoga puta odličnog Radojčića.

FK „OMLADINAC FAM“: Miškov, Trkulja, Radulović, Tanjga, Stanić, Brkić, Novković, Šemić, Radojičić, Bojić i Stojković. Zamenici igrača: Radičević, Ninković, Sremac, Jovanov i Governor.

FK „LEHEL“ ZRENJANIN: Horvat, Radišić, Tasić, Obradović, Pruginić, Lončarski N., Rakić, Bojić, Pejin, Lončarski S., Samolovac. Zamenici igrača: Laketić i Galić